Verlichting installaties


Verlichting is een deel van de installatietechniek die ongekend veel facetten heeft. Wij vertellen u ongetwijfeld geen nieuws als wij melden dat de keuze van de verlichting zeer bepalend is voor de sfeer in de betreffende ruimte.
Is er sprake van een woonruimte, kantoorruimte, een winkel, een magazijn, horeca of industrie? Kortom een diversiteit aan ruimtes met een diversiteit aan verlichtingsinvulling, waarbij de persoonlijke smaak uiteraard ook een rol speelt.Behalve met de vraag welke verlichting het best toegepast kan worden heeft u veelal ook te maken met de vraag hoeveel licht in een bepaalde ruimte nodig is. Dit heeft uiteraard vooral betrekking op werkruimtes en
is van zeer groot belang!Behalve de bepalende rol van de binnenverlichting, kan de aanwezigheid van buitenverlichting van toegevoegde waarde zijn. Vooral wanneer het gaat om herkenbaarheid.
Maar ook wanneer er behoefte is aan een zekere zichtbaarheid, daarmee doelend op controle en veiligheid. 


Om te komen tot een goed verlichtingsplan kunnen wij u hierin adviseren en eventueel een plan voor u opstellen. 

Om aan verschillende wensen gehoor te kunnen geven kunnen wij een breed assortiment van verlichting leveren en monteren:

• Van klassieke armaturen tot designverlichting


• Binnen- en buitenverlichting


• Energiezuinige lampen


• Ledverlichting

Wilt u weten wat MBE m.b.t. het installeren van verlichting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.