Bedrijf installatie


De elektrische installatie t.b.v. uw bedrijfpand die in goede staat is zorgt voor een goede continuïteit en veilige werkomgeving voor uw werknemers, wanneer uw elektrische bedrijfsinstallatie een bron is van storingen zorgt dit voor oponthoud van de processen en dus van de winst en is ook nadelig voor het wel vinden van uw werknemers.

Met een verouderd of slecht onderhouden systeem loopt u het risico dat uw apparatuur niet goed functioneert, of zelfs dat een grote brand uw pand in de as legt. Dus een goede elektrische installatie is veilig en comfortabel. Om onveilige situaties te voorkomen is het een goede keus om de bedrijfsinstallatie te laten uitbreiden, aanleggen en onderhouden door een professioneel elektrotechnisch bedrijf met meer dan voldoende ervaring en goed opgeleide monteurs. Naast deze voorwaarden is het voor u ook belangrijk in zee te gaan met een technische installateur die zorgt voor goede aanpassingen van de elektrotechnische tekeningen en die lid is van een goede brancheorganisatie zoals Uneto-Vni.

MBE kan in deze voorwaarden voorzien en heeft ervaring in het installeren en onderhouden van bedrijfspanden.

Wilt u weten wat MBE m.b.t het installeren van u bedrijfsinstallatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.