MBE - Voor al uw elektro technische installaties!


Elektrotechniek is een heel breed begrip, wij proberen u op onze website zo veel mogelijk informatie te geven over de elektrotechnische diensten waarin wij wat voor u kunnen betekenen.

Wij verzorgen de elektrische installatie voor uw pand van het begin tot het eind. Tijdens de bouwfase zijn er vaak veel aspecten die uw aandacht vragen. Op zo’n moment is het prettig om dit aan een deskundig persoon over te laten. Wij denken graag met u mee om te voorkomen dat u in een te laat stadium voor verrassingen komt te staan.Denk bijvoorbeeld eens aan:• Waar wilt u uw lichtpunten?


• Waar plaatst u uw wandcontactdozen?

• Moet er rekening gehouden worden met loze leidingen?


• In hoeverre kunnen er energiebesparende oplossingen toegepast worden?


• Wilt u vanaf een centraal punt het een en ander kunnen bedienen?


• Wat zijn de wensen m.b.t. tv-, telefoon- en computergebruik in de ruimte(s)?
• Wilt u uw muziekinstallatie in meerdere ruimtes kunnen horen en/of bedienen?Er zijn diverse flexibele toepassingen en combinaties mogelijk binnen een installatie, vaak meer dan u denkt!Vaak wordt de elektrische installatie benaderd als sluitpost van een verbouwing of begroting.
Maar onderschat het belang van een goede installatie niet! U schiet er niet veel mee op als achteraf blijkt dat het een en ander niet geheel naar uw wens is. Wij stellen het daarom zeer op prijs om reeds bij aanvang van uw plannen met u om tafel te gaan. Op deze manier kunnen wij een optimale invulling aan uw wensen geven, u (tijdig) adviseren en u uiteindelijk onnodige meerwerkkosten besparen.


MBE is u graag van dienst voor een passend advies, een goed ontwerp en samen met u een invulling te geven aan een optimaal gebruik van de onderstaande installaties!

Voor ons is geen opdracht te klein. Wilt u weten wat Mark Bosman Elektro (MBE) voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.