Over Ons

Over Mark Bosman Elektro

Een passie voor het vak

Mark Bosman Elektro (MBE) is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat is opgericht in 2006. Tien jaar ervaring bij verschillende elektrotechnische installatiebedrijven in de functie (storing-) monteur en leidinggevend monteur hebben de basis gevormd voor het bedrijf.

MBE is uw specialist op het gebied van elektrotechnische installaties en richt zich zowel op de zakelijke markt als de particuliere markt. Of het gaat om een kleine aanpassing of een totaal nieuwe installatie, wij zijn bereid met u mee te denken en de werkzaamheden voor u uit te voeren.Wij zijn een kleinschalig bedrijf dat kwaliteit en service voorop stelt. Daarom vinden wij aandachtspunten als: wat zijn uw wensen, wat zijn de gestelde eisen, wat is er mogelijk en wat is uw budget, zeer belangrijk. Deze combinatie houden wij voortdurend in ons achterhoofd. Om aan het einde van het traject een tevreden klant de hand te kunnen schudden.

Wilt u informatie, advies, een vrijblijvende prijsopgave aanvragen of ons langs laten komen om het een en ander met u door te nemen? Dat kan uiteraard allemaal. U kunt ons altijd bellen voor een afspraak of ons via de mail berichten.Wilt u ons bezoeken, dan kan dat ook op afspraak. Wij hopen u hiermee tot zover van dienst te zijn geweest!

Partner Background Image
Partner Background Image
Partner Background Image
Partner Background Image
More TemplatesBuy This Template