Diensten

Verlichting

Ship

Verlichting is een onderdeel van installatietechniek dat ongekend veel facetten heeft. Wij vertellen u ongetwijfeld geen nieuws als wij melden dat de keuze van de verlichting zeer bepalend is voor de sfeer in de betreffende ruimte.
Is er sprake van een woonruimte, kantoorruimte, een winkel, een magazijn, horeca of industrie? Kortom een diversiteit aan ruimtes met een diversiteit aan verlichtingsinvulling, waarbij de persoonlijke smaak uiteraard ook een rol speelt.

Behalve met de vraag welke verlichting het best toegepast kan worden heeft u veelal ook te maken met de vraag hoeveel licht in een bepaalde ruimte nodig is. Dit heeft uiteraard vooral betrekking op werkruimtes en is van zeer groot belang!

Binnen- en buitenverlichting

Behalve de bepalende rol van de binnenverlichting, kan de aanwezigheid van buitenverlichting van toegevoegde waarde zijn. Vooral wanneer het gaat om herkenbaarheid.
Maar ook wanneer er behoefte is aan een zekere zichtbaarheid, daarmee doelend op controle en veiligheid.

Truck

Kunnen wij u helpen met uw verlichting?

Wilt u weten wat MBE m.b.t. het installeren van verlichting voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.

Contact opnemen
Truck
More TemplatesBuy This Template